táplálkozás
Mostanában egyre többen  döbbentek rá arra, hogy óriási hatással van az életükre az általuk folytatott életmód, a sportolók pedig arra, hogy ha az aktivitásuk nincs összehangolva egy jó diétával/étrenddel, megrekednek egy bizonyos szinten.
 
Az ember sok információhoz jut hozzá az interneten, ha elég ügyes, türelmes és kitartó, könnyen átlátja, mi is az, amit igazából tennie kellene, hogy elérje célját.
Sok esetben viszont épp a cél meghatározása okoz az emberek többségének gondot és elvesznek az információ rengetegben.
 
Mint edző, előbb vagy utóbb szembesülnöm kellett a kérdéssel: “a táplálkozásban is tudnál segíteni?”
Jómagam végigélt ezt a folyamatot, az évek során kipróbáltam sok mindent, saját bőrömön tanultam ki és teszteltem le ezt a szakmát.
Az idei év a 9. az életmódváltásom óta és bátran kijelenthetem, hogy mára nem okoz gondot segíteni és tanácsot adni bárkinek.
Természetesen a táplálkozásnál is fontos figyelembe venni az individuumot, mint egységet, mert különböző testalkattal, génekkel vagyunk megáldva, azonban az alapelvek mindenkinél ugyan azok.
 
Jelenleg több száz tagú facebook oldalt üzemeltetek receptekkel és tippekkel, zárt csoportom tagjainak száma januártól 150 főre emelkedett.
9 évnyi tapasztalat, 4 elvégzett képzés és több mint 70 megírt étrend áll mögöttem.
Legyen a célod bármi, segítek rálépni az életmódváltás rögös útjára. Végigmenned Neked kell, de elkísérlek rajta.  – Dékány Dominika
 
 
Jelentkezés, időpont egyeztetés az itt  található telefonszámon vagy e-mail címen lehetséges.