Dékány DominikaInterjú Dékány Dominikával, a BodyCode dietetikai tanácsadójával, a tudatos házi tündérrel

 

 

 

Engedjétek meg, hogy bemutassuk a BodyCode Team újabb tagját! Domi amellett, hogy a Thor Gym hálózat egyik kiemelt edzője, mellette egészségtudatos gasztro blogot is vezet. A fitten szép az élet, nemcsak egy újabb “how to” blog oldal, sokkal inkább egy életvitel és egy küldetéstudat.

– Honnan eredt a blog ötlete?

Az alap ötlet, hogy a konyhai művészetem egy weboldal segítségével hozzam a napvilágra, úgy született, hogy az ismerőseim sokszor megkértek, hogy egy-egy elkészített étel receptjét osszam meg velük. Igazából saját időmet akartam kicsit megspórolni azzal, hogy egy gyűjtő helyet teremtek. J Később olyannyira szenvedélyemmé vált az ételek elkészítése utáni styling és fotózás, hogy egyre több időt töltöttem az ételek ide-oda pakolásával a tányéron.

– Honnan szerzed be az alapanyagokat?

Erre a kérdésre a válasz teljesen egyszerű: a boltban 🙂

Akkoriban, mikor elindítottam a facebook oldalam, már rengeteg más ilyesfajta foodblogger volt jelen a magyar piacon, azonban igyekeztem magam azzal megkülönböztetni tőlük, hogy nem használok nehezen beszerezhető alapanyagokat, lisztkeverékeket, sőt, útmutatót nyújtok a drága lisztkeverékek otthoni előállítására, hogy minél több pénzt spórolhassak az embereknek. Ez volt az alapötlet és a fő koncepció.

 

A cikk folytatása:

https://www.bodycode.hu/l/interju-dekanyova-dominikaval-a-tudatos-hazi-tunderrel/