GY.I.K. FOGYSZ.com

 

Mennyibe kerül a komplett program?

A komplett program összetétele egyénre szabott. A komplett program ára az igénybe vett szolgáltatásoktól függ. Az árakról információt a központi telefonszámon illetve az egyes szolgáltatásokról az ott feltüntetett telefonszámon szívesen adunk tájékoztatást.

 

Mi a garancia, hogy tényleg működik?

Az egyes szolgáltatók sok éves tapasztalattal rendelkeznek. A holisztikus program határozottan jól működik. Az eredmény a fogyni vágyó motivációjától, életmódváltásra való elkötelezettségétől, a ráfordított időtől is függ. A reális célkitűzést egyénileg egyeztetjük és támogatjuk a kitűzött cél elérésének folyamatát.

 

Hogyan működik a program?

Első lépésként a jelenlegi kiindulópont feltérképezése, a reális cél kitűzése érdekében érdemes Life Coachinggal kezdeni. Ennek keretében egyéni döntések és preferencia alapján együttesen meghatározzuk a további lépéseket, kezeléseket.

 

Milyen hamar várhatóak a látható eredmények?

Az ajánlatot betartva minden kezelés típusnál általában 3-4 alkalom után válnak láthatóvá az eredmények.

 

Mennyi a komplett program átfutási ideje?

A program heti 7-10 óra elfoglaltságot igényel, beleértve a kezeléseket, a táplálkozási tanácsadást és akár az otthoni edzést. A komplett program átfutási ideje kb. 6 hét.

 

Milyen eredmények várhatóak a komplett programtól a testsúlycsökkenés mellett?

  • jobb közérzet, a vitalitás növekedése
  • egészségesebb életmód
  • egészségesebb énkép
  • önbecsülés, önértékelés fejlődése
  • motiváció erősödése
  • hangulat javulása

 

Az adataim kezelése hogyan történik?

Adataidat  az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel, a holisztikus fogyasztó programban keretében. A programon belül csak a kezelés szempontjából releváns adatok kerülnek átadásra.