Elérhetőségek: +36 30 697-0790    ztorok@holmen.hu    www.holmen.hu

Török Zoltánszemélyes hatékonyság fejlesztő tréner, projekt szakértő
life és business coach
alternatív mozgás- és masszázsterapeuta

“Az egészség nekem szó szerint vett EGÉSZ-séget jelent, ahogy ez kifejeződik ebben a szép magyar szavunkban. Egészség az, ha minden a maga természete szerint működik, hiánytalanul.
Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, ha testileg, szellemileg és lelkileg is egészségesek vagyunk, a fenti értelemben, akkor boldog életünk van. Mi más lehet ennél fontosabb?

A magam bevált eszközeivel, tapasztalataimmal, valamint empátiával és segítő, támogató hozzáállásommal igyekszem a legjobbat nyújtani a hozzám fordulóknak céljaik megvalósulása érdekében.”

A fogyás program keretében az alábbiakban veszek aktívan részt:

  • life coaching – a program alapját, keretét adó hatékony módszer a tartós fogyás érdekében és az önértékelés javítása céljából (amennyiben ez szükséges)
  • vizualizációs gyakorlatok – a motiváltság és a fókusz növelésére, a változások beindításának segítésére, illetve a változások megerősítéséért
  • relaxáció, meditáció, mindfulness (tudatos jelenlét) módszerek – a test, a szellem és a lélek harmóniája és pozitívra hangolása céljából
  • energetikai oldás és masszázs – blokkok oldása, a stressz csökkentése és a közérzet javítása érdekében
  • könnyű mozgásos és nyújtó, energizáló gyakorlatok – tajcsi és jóga

Elérhetőségek: +36 30 697-0790    ztorok@holmen.hu    www.holmen.hu

 

Érdeklődés az átfogó holisztikus program iránt

Adataidat  az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel, a holisztikus fogyasztó programban keretében. A programon belül csak a kezelés szempontjából releváns adatok kerülnek átadásra.