Elérhetőségek:   +36 20 528 7157    E-mail: info@pappmelitta.hu

 

 Papp Melittamasszőr és szellemi-lelki életvezetési tanácsadó

2005-ben gyógymasszőrként kezdtem a pályafutásomat a fizikai közérzetet javító terápiák területén. Tevékenységem során tapasztaltam, hogy a testi problémák szoros összefüggésben vannak az ember szellemi és lelki állapotával ezért a komplex segítségnyújtás érdekében kerestem a továbbfejlődési lehetőségeket. Ezt a 2008. évben az alternatív mozgás- és masszázsterapeutai végzettségem megszerzésével véltem megtalálni. „Tévedtem. „Ezzel a lépéssel kezdődött el a különböző mozgás,- és masszázsterápiák megismerése iránti vágyam, amelyek elsajátításához csodálatos oktatókat kaptam az eddigi életem során. Köszönöm!

Mivel egészségügyi kihívásokkal kellett szembenéznem fontossá vált számomra, hogy nagyobb figyelmet fordítsak önmagam lelki egészségére is, ezért számos önismereti kurzus mellett elvégeztem a 2016. évben a szellemi-lelki életvezetési tanácsadói képzést, amely alapjaiban változtatta meg az életemet, és megnyitotta az utat a lélekterápiák felé. Ez a tapasztalat ösztönzött arra, hogy folytassam tovább tanulmányaimat a coaching területén.

Részben az itt szerzett tudásnak köszönhetően törekszem arra, hogy harmóniát teremtsek önmagamban és a környezetemben egyaránt.

A fogyás program keretében zsírbontó-, alakformáló- masszázsra várom régi és új vendégeimet.

Elérhetőségek:   +36 20 528 7157    E-mail: info@pappmelitta.hu

Munkámból adódóan nem mindig tudom fogadni hívásukat, ezért kérem számkijelzéssel keressenek, hogy visszahívhatóak legyenek. Köszönöm.

 

Érdeklődés az átfogó holisztikus program iránt

 

Adataidat  az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel, a holisztikus fogyasztó programban keretében. A programon belül csak a kezelés szempontjából releváns adatok kerülnek átadásra.