Elérhetőségek:   +36 30 716 3030    dekany.dominika@gmail.com 

Dékány Dominika

„Ne álmodd az életed, éld az álmaid!”

Ezzel a mondattal a szívemben éltem kiskorom óta, mégis évekig nem sikerült a legnagyobb álmom valóra váltani. Az első gondolat arról, hogy edző szeretnék lenni, körülbelül hat éve fogalmazódott meg bennem, amikor is már a 3. személyi edzőmet cseréltem le.

Immár négy éve végeztem el az IWI nemzetközi iskola edzői képzését, majd pár hónap múlva el is helyezkedtem edzőként, ámnem éreztem azt, hogy ez az én világom lenne. Nagy tervekkel és lendülettel vágtam bele, de hiányzott valami. Ma már tudom, hogy egyszerűen csak nem jött el az én időm és leginkább nem találtam meg a helyem.

Mi is hiányzott valójában? Hiszen megvolt az elméleti tudásom, és a körülmények is adottak voltak… Mégis ürességet éreztem a történetben.

Ezután találtam rá arra a mozgásformára, ami minden szempontból kielégítette az igényeimet és ami ennél is fontosabb:az általam fontos szempontoknak, illetve elveknek is megfelelt. Megadta azt minőséget, amit teljességgel a magaménak érzek. Kitöltötte azt az űrt, ami tátongott, a valós tartalmat. Innen egyenes út vezetett a Thor Academy által szervezett funkcionális edzőképzést és azon kevés szerencsések közé tartozhatok, akiket jó eredményük miatt felkértek edzőnek a Thor Gym csapatába.

PREVENCIÓ.
A funkcionális edzések
során megtanultam használni, uralni és szeretni a testem.
Rájöttem, hogy bármi is legyen a célom, azt sérülésmentesen is el tudom érni, miközben az alapvető emberi mozgásokat veszem igénybe, ami jó esetben hozzásegít egy egészséges
 és fájdalommentes jövőhöz, ami mindannyiunknak fontos szempont. Közben pedig igazán jól érezhetem magam a változatos edzések közben.

Mint edző, előbb vagy utóbb szembesülnöm kellett a kérdéssel: “a táplálkozásban is tudnál segíteni?”
Jómagam végigélt ezt a folyamatot, az évek során kipróbáltam sok mindent, saját bőrömön tanultam ki és teszteltem le ezt a szakmát.
Az idei év a 9. az életmódváltásom óta és bátran kijelenthetem, hogy mára nem okoz gondot segíteni és tanácsot adni bárkinek.
Természetesen a táplálkozásnál is fontos figyelembe venni az individuumot, mint egységet, mert különböző testalkattal, génekkel vagyunk megáldva, azonban az alapelvek mindenkinél ugyan azok.
 

Várlak szeretettel a Thor Gym-be egy ingyenes állapotfelmérésre, ahol testközelből is megtudhatod, miért érdemes a Thor csapatához tartozni. Igyekszem megtalálni a számodra leginkább optimális edzést, időpontokat, s persze azt a programot, mellyel elérheted a saját céljaidat, legyen az esztétikai, vagy akár teljesítménnyel kapcsolatos álom.

 

Dékány Dominika elérhetőségek:  

+36 30 716 3030    dekany.dominika@gmail.com 

FITten szép az élet Facebook oldal

 

Érdeklődés az átfogó holisztikus program iránt

 

Adataidat  az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel, a holisztikus fogyasztó programban keretében. A programon belül csak a kezelés szempontjából releváns adatok kerülnek átadásra.